Carregant…
Explica’ns les teves necessitats i et trobarem la millor opció sense cap cost.
Dl. a Dv. de 8h30 a 18h

Servei d’activitats

Inici / Activitats

Dona un plus a la teva estada

A part de la nostra oferta d’allotjaments, disposem d’una àmplia oferta d’activitats de caràcter educatiu, esportiu i/o lúdic adaptades per a totes les edats.

Les activitats s’ofereixen al llarg de tot l’any en entorns molt diversos; muntanya, mar, neu, etc. I es poden gaudir tant en llargues estades com en estades d’un sol dia (ideal per escoles i entitats).

A continuació us mostrem algunes de les empreses amb les quals col·laborem per donar aquest servei:

 • Activitats de lleure, animació i aventura

  Agència de serveis de lleure i animació amb una trajectòria de més de vint anys d'experiència!

  Adreçat a escoles, esplais, agrupaments i en general a tots aquells que vulguin gaudir d'uns espais naturals preparats i adequats amb les comoditats que comporta l'estada a una casa de colònies o bé amb la satisfacció de conviure un dia amb la natura.

  Oferim tot un seguit d'activitats per infants i joves; gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, inflables, tallers, espectacles, etc.

  L'empresa vol fer-te arribar aquesta proposta, recolzada per un equip de professionals del lleure, amb un important bagatge i disposats a fer que les teves idees es facin realitat.

  Tenim la seguretat i el coneixement de fer una feina ben feta, durant la qual, tant infants, com joves i adults, gaudirem d'un seguit d'activitats, on l'aprenentatge, el dinamisme i la diversió, es donen la mà per aconseguir treure el màxim profit del temps que decideixis compartir amb nosaltres.

 • Activitats emocionals i de prehistòria

  Empresa dedicada a la realització d’activitats educatives, lúdiques i culturals amb més de 10 anys d’experiència.

  La conformen un equip jove, professional i dinàmic, especialitzat en el lleure, les arts escèniques, la història, les ciències ambientals i moltes altres disciplines.

  Fan visites, itineraris i sortides per escoles i instituts de Catalunya, d’Espanya i de la resta d’Europa.

  Col·laboren amb entitats públiques i privades vinculades al món de la infància i la joventut en l’organització d’activitats i esdeveniments diversos.

  Les activitats que ofereixen es desenvolupen arreu de Catalunya i els continguts didàctics estan adaptats al currículum de cada cicle i les necessitats particulars de cada centre.

 • Activitats nàutiques, d'aventura i neu

  L'empresa engloba activitats per a particulars, grups, col·legis i empreses.

  Si vols gaudir practicant activitats d'aventura en plena natura, truca'ns, tenim un ampli ventall d'activitats per adaptar-nos als teus gustos i capacitats.

  Comptem amb guies de muntanya i professionals que faran que el teu curs o activitat sigui molt personalitzada.

  La nostra filosofia és que cada client aprengui i se'n vagi satisfet d'haver practicat el seu esport preferit amb les màximes garanties de seguretat i professionalitat.

  En aquesta empresa, els membres estan especialitzats en tot tipus d'esports d'aire, mar, muntanya i neu, perquè trobis sempre el que estiguis buscant.

  Barranquisme, BTT, caiac, snorkel, barrancs, ferratas, raquetes de neu, rutes a cavall, senderisme, orientació, etc.

  Com cada any us oferim setmanes blanques, verdes, blaves, campaments i activitats d'un dia, tant d'hivern com la resta de l'any, en català, castellà o anglès. Estades de neu a la Cerdanya amb la possibilitat d'anar a qualsevol de les 8 estacions que tenim a la vall o bé de combinar-les segons neu i meteorologia, fins i tot impartir-les en anglès.

  Tenim cinc allotjaments molt seleccionats perquè no desmereixin tota l'atenció i activitats que els donem. Les estades o colònies d'aventura i mar us les oferim igualment en cases, hotels i càmpings triats de la Cerdanya, Berguedà, Maresme, Sau i Costa brava.

 • Activitats d'història

  Aquesta empresa té l'objectiu de crear recursos i activitats per treballar la Història i el Patrimoni d’una manera propera, palpable, entenedora i divulgativa.

  El personal està llicenciat en Historia, Historia de l'Art i Patrimoni. En no existir una formació acadèmica per la seva professió, dins de l'organigrama de l'empresa hi ha un departament de formació que selecciona i prepara l'equip de monitors.

  L'empresa utilitza una metodologia basada en la pedagogia activa, que busca la implicació del participant i la sensibilització entorn al passat, sempre a partir d'activitats molt actives i atractives.

 • Activitats d'animació i aventura

  ACTIVITATS D'ANIMACIÓ I AVENTURA
  L’oci  és  un  fenomen  que  ha  format  part  de  l’evolució  humana  i  la  seva concepció i la forma de viure’l ha anat canviant al llarg de la vida fins a l’actualitat. Avui es pot afirmar que és un nou pilar de la societat i és un aspecte fonamental i un dret reconegut de totes les persones. L’oci és  un aspecte que incideix en la qualitat de vida de les persones.

  Dins de l’oci, trobem un aspecte fonamental en les persones, anomenat el temps de lleure. En aquest temps, les persones busquen activitats per realitzar-se,  relaxar-se,  gaudir,  reunir-se...  I  és  en  aquest  temps  on  els alumnes necessiten que se’ls proporcionin activitats en les quals a banda de passar-s’ho bé, se’ls fomentin valors tan importants com l’amistat, la solidaritat, la creativitat, l’activitat física...