Carregant…
Explica’ns les teves necessitats i et trobarem la millor opció sense cap cost.
Dl. a Dv. de 8h30 a 18h

Servei d’activitats

Inici / Activitats

Dona un plus a la teva estada

A part de la nostra oferta de cases de colònies i albergs, disposem d’una àmplia oferta d’activitats de caràcter educatiu, esportiu i/o lúdic adaptades per a totes les edats.

Les activitats s’ofereixen al llarg de tot l’any en entorns molt diversos; muntanya, mar, neu, etc. I es poden gaudir tant en llargues estades com en estades d’un sol dia (ideal per escoles i entitats).

A continuació us mostrem algunes de les empreses amb les quals col·laborem per donar aquest servei:

 • Activitats de lleure, animació i aventura

  Agència de serveis de lleure i animació amb una trajectòria de més de vint anys d'experiència!

  Adreçat a escoles, esplais, agrupaments i en general a tots aquells que vulguin gaudir d'uns espais naturals preparats i adequats amb les comoditats que comporta l'estada a una casa de colònies o bé amb la satisfacció de conviure un dia amb la natura.

  Oferim tot un seguit d'activitats per infants i joves; gimcanes, aventura, casal d'estiu, colònies escolar i d'estiu, animacions, inflables, tallers, espectacles, etc.

  L'empresa vol fer-te arribar aquesta proposta, recolzada per un equip de professionals del lleure, amb un important bagatge i disposats a fer que les teves idees es facin realitat.

  Tenim la seguretat i el coneixement de fer una feina ben feta, durant la qual, tant infants, com joves i adults, gaudirem d'un seguit d'activitats, on l'aprenentatge, el dinamisme i la diversió, es donen la mà per aconseguir treure el màxim profit del temps que decideixis compartir amb nosaltres.

 • Activitats emocionals i de prehistòria

  Empresa dedicada a la realització d’activitats educatives, lúdiques i culturals amb més de 10 anys d’experiència.

  La conformen un equip jove, professional i dinàmic, especialitzat en el lleure, les arts escèniques, la història, les ciències ambientals i moltes altres disciplines.

  Fan visites, itineraris i sortides per escoles i instituts de Catalunya, d’Espanya i de la resta d’Europa.

  Col·laboren amb entitats públiques i privades vinculades al món de la infància i la joventut en l’organització d’activitats i esdeveniments diversos.

  Les activitats que ofereixen es desenvolupen arreu de Catalunya i els continguts didàctics estan adaptats al currículum de cada cicle i les necessitats particulars de cada centre.

 • Activitats nàutiques, d'aventura i neu

  L'empresa engloba activitats per a particulars, grups, col·legis i empreses.

  Si vols gaudir practicant activitats d'aventura en plena natura, truca'ns, tenim un ampli ventall d'activitats per adaptar-nos als teus gustos i capacitats.

  Comptem amb guies de muntanya i professionals que faran que el teu curs o activitat sigui molt personalitzada.

  La nostra filosofia és que cada client aprengui i se'n vagi satisfet d'haver practicat el seu esport preferit amb les màximes garanties de seguretat i professionalitat.

  En aquesta empresa, els membres estan especialitzats en tot tipus d'esports d'aire, mar, muntanya i neu, perquè trobis sempre el que estiguis buscant.

  Barranquisme, BTT, caiac, snorkel, barrancs, ferratas, raquetes de neu, rutes a cavall, senderisme, orientació, etc.

  Com cada any us oferim setmanes blanques, verdes, blaves, campaments i activitats d'un dia, tant d'hivern com la resta de l'any, en català, castellà o anglès. Estades de neu a la Cerdanya amb la possibilitat d'anar a qualsevol de les 8 estacions que tenim a la vall o bé de combinar-les segons neu i meteorologia, fins i tot impartir-les en anglès.

  Tenim cinc allotjaments molt seleccionats perquè no desmereixin tota l'atenció i activitats que els donem. Les estades o colònies d'aventura i mar us les oferim igualment en cases, hotels i càmpings triats de la Cerdanya, Berguedà, Maresme, Sau i Costa brava.

 • Activitats d'història

  Aquesta empresa té l'objectiu de crear recursos i activitats per treballar la Història i el Patrimoni d’una manera propera, palpable, entenedora i divulgativa.

  El personal està llicenciat en Historia, Historia de l'Art i Patrimoni. En no existir una formació acadèmica per la seva professió, dins de l'organigrama de l'empresa hi ha un departament de formació que selecciona i prepara l'equip de monitors.

  L'empresa utilitza una metodologia basada en la pedagogia activa, que busca la implicació del participant i la sensibilització entorn al passat, sempre a partir d'activitats molt actives i atractives.

 • Activitats d'animació i aventura

  ACTIVITATS D'ANIMACIÓ I AVENTURA
  L’oci  és  un  fenomen  que  ha  format  part  de  l’evolució  humana  i  la  seva concepció i la forma de viure’l ha anat canviant al llarg de la vida fins a l’actualitat. Avui es pot afirmar que és un nou pilar de la societat i és un aspecte fonamental i un dret reconegut de totes les persones. L’oci és  un aspecte que incideix en la qualitat de vida de les persones.

  Dins de l’oci, trobem un aspecte fonamental en les persones, anomenat el temps de lleure. En aquest temps, les persones busquen activitats per realitzar-se,  relaxar-se,  gaudir,  reunir-se...  I  és  en  aquest  temps  on  els alumnes necessiten que se’ls proporcionin activitats en les quals a banda de passar-s’ho bé, se’ls fomentin valors tan importants com l’amistat, la solidaritat, la creativitat, l’activitat física...


 • TALLER - Stop Bullying

  Taller: Prevenció de l'assetjament escolar.

  Destinataris: Persones de 10 a 18 anys. (S'adapten els continguts segons franja d'edat)

  Duració: 1 hora, 1,5 hores o 2 hores

  L'assetjament escolar és qualsevol maltractament psicològic, verbal o físic produït entre els escolars de forma reiterada. Presenta unes característiques pròpies que cal detectar ja que poden comportar conseqüències greus cap a totes les persones implicades. És especialment important donar informació concreta sobre el fenomen i apel·lar a l'empatia dels nois i noies, però sobretot sensibilitzar al grup classe de fomentar una oposició clara de rebuig i tolerància zero, a la violència en qualsevol de les seves formes.

  A través de la primera dinàmica situem el debat, mentre es va promovent la empatia dels participants.
  En segon lloc visualitzem un curtmetratge, per tal d'aprofundir en els diferents rols que trobem en una situació d'assetjament.
  El taller finalitza amb una reflexió col·lectiva sobre la importància de la figura de l’espectador, per tal d’erradicar l’assetjament.

  Objectius específics
  • Identificar aquelles conductes que puguin suposar l'exercici i/o el manteniment de situacions d'assetjament, abús o violència entre iguals.
  • Reconèixer les nostres emocions davant les agressions dels altres tant des del paper de víctima com d'espectadors  
 • TALLER - Vivim la Diversitat

  Taller: Diversitat Sexual i de Gènere
  Destinataris: Persones de 10 a 18 anys. (S'adapten els continguts segons franja d'edat)
  Duració: 1 hora, 1,5 hores o 2 hores 

  A la primera part del taller a través d’una dinàmica participativa explorarem el model d’Home I Dona predominants en la nostra societat i l’assignació de determinats rols, formes de ser i de sentir.

  Durant la segona hora, mitjançant una reflexió guiada, discutirem sobre les limitacions que ens imposen aquests estereotips i expectatives de gènere, per tal de poder aprofundir amb l’ampli ventall de masculinitats i feminitats on poder-se construir amb més llibertat.

  Per concloure, intentarem trencar a través d’exemples i reflexió el marc del sistema binari per tal d’assumir la realitat de la diversitat de gènere.

  Objectius específics

  • Diferenciar entre sexe i gènere
  • Analitzar la influència de la socialització en la construcció de la identitat.
  • Aprendre a qüestionar els models de Masculinitat i Feminitat imperants proposant models molt més amplis i flexibles.
  • Fer saber que qualsevol persona és lliure per a definir els seu gènere.
 • TALLER - Violències masclistes

  Taller: Prevenció de violències masclistes.
  Destinataris: Persones de 12 a 18 anys. (S'adapten els continguts segons franja d'edat)
  Duració: 1 hora, 1,5 hores i 2 hores 

  En aquest taller profunditzarem  en l’origen de les violències masclistes. 

  En la primera part del taller, a través d’una dinàmica participativa, ens anirem adonant de les diferències de rols socials tan marcats que tenim nois i noies. I com el rol social masculí, és a dir la masculinitat hegemònica, té una relació directe amb la violència masclista.

  En la segona part del taller, es treballarà sobre la piràmide de les violències masclistes, anirem buscant exemples d’aquestes violències presents en a la nostra societat, des de les més explícites a les més subtils. 

  Objectius específics

  • Reflexionar sobre els estereotips i rols de gènere.
  • Relacionar la masculinitat hegemònica amb la violència 
  • Aprendre a identificar les violències masclistes, invisibles i subtils de la societat.
 • TALLER - Això no és Amor!

  Taller: Mites de l’amor romàntic
  Destinataris: Persones de 10 a 18 anys. (S'adapten els continguts segons franja d'edat)
  Duració: 1 hora, 1,5 hores i 2 hores 

  En aquest taller intentarem desmuntar col·lectivament el grans mites de l’amor romàntic. 

  Durant la primera hora analitzarem els diferents mites que configuren el concepte d’amor romàntic i buscarem exemples de la vida real on es transmeten constantment i analitzarem les seves implicacions.

  També relacionarem alguns d’aquests mites amb la justificació col·lectiva d’actituds tòxiques o violentes

  Objectius específics

  • Desmitificació l’amor romàntic
  • Donar informació relacionada amb la violència i les seves manifestacions i donar eines pràctiques per trencar amb una relació d’abús.
 • TALLER - I el Sexe què?

  Taller: Inteligencia sexual
  Destinataris: Persones de 12 a 18 anys. (S'adapten els continguts segons franja d'edat)
  Duració: 1 hora, 1,5 hores i  2 hores 

  Partim del reconeixement del dret al plaer i la consideració de la sexualitat des d'una posició positiva basada en la ètica relacional que comporti igualtat, plaer compartit, consentiment i salut davant dels riscos. Per això, cal que els nois i noies adquireixin certs coneixements sobre sexualitat i afectivitat adequats a la seva edat i procés maduratiu.

  A través d'una dinàmica/joc, sabrem els coneixements del grup, però també interessos. I es precisament partint d'aquests coneixements i realitat de cada grup, sobre la que treballarem i reflexionarem. Sempre desmontant per part del formador mites o tabús enfront del sexe.

  A través de petits grups de discussió intentarem qüestionari els models de gènere de la nostra societat i analitzar la visió social que és té del sexe i la afectivitat en general.

  Objectius específics

  • Presentar una visió holística de la sexualitat (inteligencia, voluntat i afectivitat)
  • Corregir creences errònies, mites i tabús sexistes entorn a la sexualitat, destacant la gran varietat de relacions afectives.
  • Fomentar actituds i comportaments que permetin establir relacions positives basades en el plaer, el consentiment i l'autoprotecció
  • Promoure habilitats de comunicació assertiva, autoconeixement i autoestima
 • Daema Aventura